+31-(0)20-4899003

Evenementen

Wij brengen u de laatste in keuken en cultuur

Coming soon

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland. Met meer dan een miljoen inwoners in het stedelijk gebied, het is het land de grootste stad en haar financiële, culturele en creatieve centrum.
Amsterdam ontleent zijn naam aan de stad de oorsprong als “Dam” van de rivier “Amstel”. In het verleden, de naam was “Amstelredamme”, die later veranderd als “Amsterdam” Amsterdam is een van de meest populaire bestemmingen in de Europa aantrekken van meer dan 7 miljoen internationale reizigers per jaar.
Amsterdam is de volksmond bekend als Venetië van het Noorden, vanwege haar mooie grachten die doorkruisen de stad, haar indrukwekkende architectuur en meer dan 1.500 bruggen.
Er is iets voor de smaak van elke reiziger hier, of u liever cultuur en geschiedenis, ernstige feesten, of gewoon de ontspannende charme van een oude Europese stad.

Continue Reading →

Coming soon

Kadai paneer, een heerlijke combinatie van paneer, paprika, tomaat, ui en traditionele Indiase kruiden gekookt in ghee, is één van de meest populaire curry recepten van de Indiase en Punjabi gerechten. Het is een hoofdgerecht curry recept en over het algemeen geserveerd met Indiase brood zoals roti, Naan, kulcha, paratha, etc. Door zijn exotische smaak en uiterlijk, in het algemeen vindt zijn weg naar het menu van belangrijke functies zoals het huwelijk. Leer hoe om het te maken in een paar minuten met deze stap voor stap foto recept.

Continue Reading →

Coming soon

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en bijna een wereld op zich. De thuisbasis van 174 verschillende nationaliteiten, Amsterdam is een echte smeltkroes van culturen. Het stadscentrum met zijn beroemde grachten ademt geschiedenis en geeft de stad haar karakter; de pakhuizen ooit gebruikt voor de handel zijn nu omgebouwd tot appartementen die comfortabel mengen met internationale financiële instellingen ligt in het 18e-eeuwse herenhuizen. Amsterdam is gelegen in de buurt van Amsterdam Airport Schiphol, een van de grootste en meest moderne luchthavens in Europa. De stad heeft een opmerkelijk compacte centrum met vele interessante locaties op loopafstand, vrij uniek voor een stad die bijna 750.000 inwoners heeft. Naast de fascinerende mix van culturen, Amsterdam biedt ook een mooie mix van zaken en plezier.

Continue Reading →

Coming soon

Hoeveel van ons wil om goed te zijn en te eten onze dagelijkse quotum van groenten, maar weet niet wat te koken met hen? Bijvoorbeeld, mijn vader was in een stemming om te koken en belde net me vragen om een recept !! Mijn moeder was waarschijnlijk vreugde! Hij zei dat hij bevroren gemengde groenten hadden. Wat zou hij doen? Ik hou van dit soort situaties! Laten we eerlijk zijn, groenten kan behoorlijk saai zijn als onverschillig of slecht gemaakt. Gelukkig, er is zoveel om uit te kiezen waar de Indiase keuken betreft. En het beste deel is, hoeft u niet om ofwel deftigs te krijgen. De meesten van ons hebben ingevroren groenten in onze koelkast. Hier is mijn gemakkelijk-peasy recept voor zweepslagen hen op een lekkere, eenvoudige gerecht dat gaat echt goed met met witte rijst, warme chapati of Parathas. U kan ook dienen als een bijgerecht met Daal (linzen). Neem een kijkje en probeer het. U zult blij zijn ….

Continue Reading →